AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuda cenaze görmek

Kahve falında komşuda cenaze görmek

Kahve falında komşuda cenaze görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşuda cenaze gördüyseniz:

  • Kendinizi veya imajınızı güvence altına almak için bazı kişilerde yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında komşusunun cenazesini görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşu cenazesi görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında komşuda cenaze görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze ve düğünü bir arada görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazede el öpmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze çadırı görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda cenaze görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir