AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunun cenazesini görmek

Kahve falında komşusunun cenazesini görmek

Kahve falında komşusunun cenazesini görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kısmetsizlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşusunun cenazesini gördüyseniz:

  • Bazı hayallerinizi gerçekleştirebilmenize olanak tanıyan şanslı fikirler oluşabilir.

Kahve falında komşusunun cenazesini görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşu cenazesi görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında komşuda cenaze görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya alamet etmektedir.

Kahve falında kadının cenaze namazı kılmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze ve düğün görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze yemeği hazırlamak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir