AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde cenaze görmek

Kahve falında evin önünde cenaze görmek

Kahve falında evin önünde cenaze görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde cenaze gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Kahve falında evin önünde cenaze görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına işarettir.

Kahve falında evinin önünde köpek görmek günlerinin güzelleşeceğine, kapanan kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında evinin önünde havuz görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde bayrak görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına işarettir.

Kahve falında evinin önünü temizlemek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında suyla evin önünü yıkamak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında evinin önünde kalabalık görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde düğün görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir