AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu cenazesi görmek

Kahve falında komşu cenazesi görmek

Kahve falında komşu cenazesi görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, eve kapanacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu cenazesi gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşu cenazesi görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşuda cenaze görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşusunun cenazesini görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yahudi cenazesi görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölü ve cenaze görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze arabası sürmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında cenaze ilanı duymak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir