AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze evinde oynamak

Kahve falında cenaze evinde oynamak

Kahve falında cenaze evinde oynamak kazalardan ve belalardan korunacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze evinde oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerini onaylamamanız durumunda çok fazla aykırı ses işitilebilir.

Kahve falında cenaze evinde oynamak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ün salacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazede oynamak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, onların kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde cenaze görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında cenaze evinde yemek yapmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cenazeye evine gitmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kısa sürede başarısının artacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze evine gitmek diplomalarının artacağına, rızkın ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze evine girmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde cenaze görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir