AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze evine gitmek

Kahve falında cenaze evine gitmek

Kahve falında cenaze evine gitmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, can bulacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, dinden çıkacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalettir.

Kahve falında cenaze evine gitmek gördüyseniz:

  • Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı, tutucu veya sabit fikirli kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Kahve falında cenazeye evine gitmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze evine gitmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi cenazesine gitmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla cenazeye gitmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında bir cenazeye gitmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin cenazesine gitmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazına gitmek çaresizleşeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir