AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun arabasını görmek

Kahve falında komşunun arabasını görmek

Kahve falında komşunun arabasını görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun arabasını gördüyseniz:

  • Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında komşunun arabasını görmek sonunda mutlu olacağına, ayaklandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun araba aldığını görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, işlerin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun arabasına binmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, programların ve projelerin tutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında komşusuna sarılmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir komşuyu görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında komşuda tatlı yemek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Kahve falında komşuda banyo yapmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine inanılır.

Kahve falında eski komşumu görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, büyük bir işin sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir