AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşumuzun kızını görmek

Kahve falında komşumuzun kızını görmek

Kahve falında komşumuzun kızını görmek meşakkate düşeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşumuzun kızını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında komşu kızını emzirmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında komşu kızını görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını hamile görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını öpmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında komşu kızıyla öpüşmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında komşu kızını gelinlikle görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir