AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kızının nişanlandığını görmek

Kahve falında komşu kızının nişanlandığını görmek

Kahve falında komşu kızının nişanlandığını görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, geriye doğru gideceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında komşu kızının nişanlandığını gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında komşu kızının nişanlandığını görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun nişanlandığını görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, hep yerinde sayacağına işaret eder.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, para ve makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu kızının evlendiğini görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu kızına sarılmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında komşu kızını hamile görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hoşluk içinde olacağına yorulur.

Kahve falında komşumuzun kızını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir