AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun nişanlandığını görmek

Kahve falında komşunun nişanlandığını görmek

Kahve falında komşunun nişanlandığını görmek yeni bir işe gireceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, eğlence ve renk geleceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun nişanlandığını gördüyseniz:

  • İsteklerinizin karşılığında bazı şeyler vaat edebilirseniz, o zaman söyledikleriniz daha anlamlı olabilir.

Kahve falında komşu kızının nişanlandığını görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun nişanlandığını görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun karısını öpmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuda yemek pişirmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşuların kavga ettiğini görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işarettir.

Kahve falında komşu çocuğunun öldüğünü görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında komşuda cenaze görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir