AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kızını emzirmek

Kahve falında komşu kızını emzirmek

Kahve falında komşu kızını emzirmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşu kızını emzirmek gördüyseniz:

  • Maddi bir dayanak olmasa da sezgilerinizle anlayabileceğiniz iyilikler yakındır.

Kahve falında komşu kızını emzirmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu emzirmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine alamet eder.

Kahve falında komşunun bebeğini emzirmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kızını emzirmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına işarettir.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirdiğini görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızın bebek emzirmek yapılan işte geriye düşüleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar bir kızın bebek emzirdiğini görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir