AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski komşu kızını görmek

Kahve falında eski komşu kızını görmek

Kahve falında eski komşu kızını görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, rütbesinin artacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski komşu kızını gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü olumlu bir şekilde yönlendirirseniz ilgilendiğiniz her konuda doyum sağlayabileceksiniz.

Kahve falında eski komşu kızını görmek daha kötü günler yaşayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek verimin her geçen gün artacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine inanılır.

Kahve falında komşu kızıyla öpüşmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında komşu kızının evlendiğini görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşu kızını emzirmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşumuzun kızını görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun kızının evlendiğini görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir