AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kadını hamile görmek

Kahve falında komşu kadını hamile görmek

Kahve falında komşu kadını hamile görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kazancının eksileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalettir.

Kahve falında komşu kadını hamile gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar aslında hiç açılmaması gereken başlıkların ortaya dökülmesi anlamına gelse de, olayları görmezden gelmek de, bir o kadar zor olabilir.

Kahve falında komşu kadını hamile görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında komşumu hamile görmek şansının kötüye gideceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu kızını hamile görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında komşunu hamile görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine inanılır.

Kahve falında komşunun hamile olduğunu görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında hamile komşusunu görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında komşusunun hamile olduğunu görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında hamile komşunu görmek ünleneceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir