AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz seçmek

Kahve falında karpuz seçmek

Kahve falında karpuz seçmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret eder.

Kahve falında karpuz seçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Kahve falında karpuz seçmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına delalettir.

Kahve falında terlik seçmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ortak edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar seçmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin seçmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küpe seçmek ticaret adamı (kadını) olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek seçmek makamını garantileyeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak seçmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kapı seçmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, durumunuzun iyileşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir