AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya seçmek

Kahve falında eşya seçmek

Kahve falında eşya seçmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yalan söylemeye, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında eşya seçmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında eşya seçmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet eder.

Kahve falında mezar yeri seçmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine mezar seçmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mandalina seçmek uzun bir seyahate çıkılacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine yorulur.

Kahve falında meslek seçmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin seçmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında armut seçmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kavun seçmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir