AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap seçmek

Kahve falında çorap seçmek

Kahve falında çorap seçmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorap seçmek gördüyseniz:

  • Duygusal bir konunun işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Kahve falında çorap seçmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet eder.

Kahve falında ceviz seçmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç seçmek yeni adımlar atacağına, şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı seçmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında terlik seçmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, solan yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toka seçmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında yemek seçmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında iç çamaşırı seçmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir