AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik seçmek

Kahve falında gelinlik seçmek

Kahve falında gelinlik seçmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik seçmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz yeni bağlantılar kurmanızı veya bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında gelinlik seçmek ihanete uğrayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına alamet eder.

Kahve falında yol seçmek çok büyük zorluklar çekeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında patlıcan seçmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kravat seçmek yarardan çok zarar getireceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında gömlek seçmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında pantolon seçmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük seçmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hediye seçmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, şaşkın olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir