AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan seçmek

Kahve falında patlıcan seçmek

Kahve falında patlıcan seçmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, zorlukların baş göstereceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan seçmek gördüyseniz:

  • İnatçı olarak tanımlanabilecek, değişime dirençli durumlar veya problemler esnek ya da pratik bir yaklaşıma cevap verebilir.

Kahve falında patlıcan seçmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında domates seçmek engellerin aşılacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı seçmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet eder.

Kahve falında biber seçmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında boya seçmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına işarettir.

Kahve falında ekmek seçmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında saat seçmek çok iyi işler ortaya konacağına, ortağından ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında meslek seçmek kötü haberlerin alınacağına, onları tebrik edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir