AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun kırılmasını görmek

Kahve falında kolunun kırılmasını görmek

Kahve falında kolunun kırılmasını görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun kırılmasını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya ortaklaşa yapılması gereken işlerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında bir başkasının kolunun kırıldığını görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kolun kırıldığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakının kolunun kırıldığını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine inanılır.

Kahve falında kollarının kırıldığını görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kol kırılmasını görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, dönülmez yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış kol görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işarettir.

Kahve falında kolu kırılmış görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir