AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu kırılmış görmek

Kahve falında kolu kırılmış görmek

Kahve falında kolu kırılmış görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarını bitireceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kolu kırılmış gördüyseniz:

  • Hayattan ne beklediğiniz veya ne hissettiğiniz konusunda samimi olmanız karışıklıklara veya belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında kırılan kol görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolun kırılmasını görmek işinde zarar edeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının kolunun kırıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun kolunun kırıldığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin kolunun kırıldığını görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun kolunun kırıldığını görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kolunun kırıldığını görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir