AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolun kırıldığını görmek

Kahve falında kolun kırıldığını görmek

Kahve falında kolun kırıldığını görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, yardım edeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine inanılır.

Kahve falında kolun kırıldığını gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Kahve falında başkasının kolunun kırıldığını görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin kolunun kırıldığını görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol kırılması görmek yeni bir araca sahip olunacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kol kırılmasını görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında kol kırılmak sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında birinin kolunun kırıldığını görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kolunda bilezik kırılmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına inanılır.

Kahve falında kolunun kırıldığını görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir