AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarının kırıldığını görmek

Kahve falında kollarının kırıldığını görmek

Kahve falında kollarının kırıldığını görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, yeniden bir araya geleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kollarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Kahve falında babanın kolunun kırıldığını görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine alamet eder.

Kahve falında kırılan kol görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının kolunun kırıldığını görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolu kırılmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kolunun kırıldığını görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına alamet eder.

Kahve falında kolun kırılmasını görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun kırılmasını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kişinin güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kol kırılmasını görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir