AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun kıllarını almak

Kahve falında kolunun kıllarını almak

Kahve falında kolunun kıllarını almak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun kıllarını almak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmeye çalışmanın bir faydasını göremezsiniz.

Kahve falında kolu kıllı görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol kılı görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına delalettir.

Kahve falında kıllı kol görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında kollarının kıllı olduğunu görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, rahatın yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kolunun altında kıl görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kol kıllarını almak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolları kıllı görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol altı kılı görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir