AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı kol görmek

Kahve falında kıllı kol görmek

Kahve falında kıllı kol görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında kıllı kol gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koldan kıl koparmak sağlığın bozulacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol altını kıllı görmek sorunlarının da çözüleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kollarının kıllarını almak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kolunda kıl çıktığını görmek çalışkan bir kişi olunacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kolun kıllandığını görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolda kıl görmek dualarının gerçekleşeceğine, duaların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir