AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kılı görmek

Kahve falında kol kılı görmek

Kahve falında kol kılı görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, deneyim kazanacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, çıkmaza düşeceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol kılı gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Kahve falında kolunda kıl çıktığını görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kolunda kıl görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında kolunun kıllarını almak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunun altında kıl görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kol kıllarını kesmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kollarının kıllı olduğunu görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kolunu kıllı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir