AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarının kıllı olduğunu görmek

Kahve falında kollarının kıllı olduğunu görmek

Kahve falında kollarının kıllı olduğunu görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza yorulmaktadır.

Kahve falında kollarının kıllı olduğunu gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Kahve falında kol altını kıllı görmek başarılarının bir ömür süreceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını almak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol altında kıl görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında kıllı kol görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak yoğun duygular yaşayacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında kol kılı almak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına işaret eder.

Kahve falında kol kıllarını kesmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine delalettir.

Kahve falında kolunu kıllı görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir