AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu kıllı görmek

Kahve falında kolu kıllı görmek

Kahve falında kolu kıllı görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolu kıllı gördüyseniz:

  • Çevre değişikliği veya belli alanlarda büyüme genişleme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında kolunda kıl görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ortaklıkların bozulacağına yorulur.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol altı kılı görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine işarettir.

Kahve falında koldaki kılları görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına delalet eder.

Kahve falında kolu kıllı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kollarının kıllarını almak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kollarda kıl görmek özel muamele göreceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kolları kıllı görmek yüksek mevkilere getirileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir