AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun altında kıl görmek

Kahve falında kolunun altında kıl görmek

Kahve falında kolunun altında kıl görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun altında kıl gördüyseniz:

  • Kendinizi yalnız, hayallere dalmış veya gerçek yaşamdan kopmuş halde bulabilirsiniz.

Kahve falında kol altında kıl görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında kol altını kıllı görmek başarılarının çoğalacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunun altında kıl görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına yorulur.

Kahve falında kollarında kıl görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunda kıl görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koldan kıl koparmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı kol görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, parasız günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kolunda kıl görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir