AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolları kıllı görmek

Kahve falında kolları kıllı görmek

Kahve falında kolları kıllı görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işarettir.

Kahve falında kolları kıllı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerindeki olumlu ya da olumsuz yönleri işaret etmeniz maddi manevi ufak kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında kol kıllarını almak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kollarını kıllı görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koldaki kılları görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, istediği yola çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kollarında kıl görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kol altını kıllı görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun altında kıl görmek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolları kıllı görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolu kıllı görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir