AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol altı kılı görmek

Kahve falında kol altı kılı görmek

Kahve falında kol altı kılı görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, epey bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol altı kılı gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şeylerden hoşlanmayan sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında kol altı kılı görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında kol çantası aldığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saati hediye aldığını görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kol saati aldığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol altı görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında kolunda altin bilezik takmak bir sebeple çok zorlanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kolundan kan aldığını görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında kol saat aldığını görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir