AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun kesilmesini görmek

Kahve falında kolunun kesilmesini görmek

Kahve falında kolunun kesilmesini görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, hanenizde bolluk olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine delalet eder.

Kahve falında kolunun kesilmesini gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar büyüyebilir, özenle uzak durulmasında fayda var.

Kahve falında kolun kesildiğini görmek talihin yüze güleceğine, dinini yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kolu kesilmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kolunun kesildiğini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, her nimetin lezzetine varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun kesildiğini görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalettir.

Kahve falında kolun kesileceğini görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kolunun kesildiğini görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kol kesilmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kolunun kesilmesini görmek daha fazla para kazanacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir