AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kesilmek

Kahve falında kol kesilmek

Kahve falında kol kesilmek başarılar elde edileceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında kol kesilmek gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında kolunun kesileceğini görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında kolu kesilmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolu kesilmek feraha ereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kolunun kesildiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına delalet eder.

Kahve falında kollarımın kesildiğini görmek övgü dolu sözler işiteceğine, işte başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kolları kesilmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında kolun kesildiğini görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir