Kahve falında kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında kolunun kesildiğini görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, her anlamda şifa bulmaya, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde önerilere veya yardım tekliflerine güvenebilirsiniz.

Kahve falında iki kolunun kesildiğini görmek maddi gücünün eksileceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet eder.

Kahve falında kol kesilmesini görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kolunun kesildiğini görmek güzel bir haber almaya, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin kolunun kesildiğini görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kolu kesilmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında kolu kesildiğini görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir