AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında kendi kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında kendi kolunun kesildiğini görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüksek bir makamı olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, rahat edeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Kahve falında birinin kolu kesilmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında kolların kesildiğini görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin kolunun kesildiğini görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine inanılır.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kollarımın kesildiğini görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, maddi konularda kayıplar olacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işarettir.

Kahve falında iki kolunun kesildiğini görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kolları kesilmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir