AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kolu kesilmek

Kahve falında birinin kolu kesilmek

Kahve falında birinin kolu kesilmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kolu kesilmek gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Kahve falında arkadaşının kolunun kesildiğini görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ kolunun kesildiğini görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kardeşinin kolunun kesildiğini görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunun kesildiğini görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolun kesilmesi görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolun kesileceğini görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kol kesilmesini görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir