AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolun kesileceğini görmek

Kahve falında kolun kesileceğini görmek

Kahve falında kolun kesileceğini görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında kolun kesileceğini gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kahve falında başkasının kolu kesilmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, rızkın kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunun kesilmesi görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında kolları kesilmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kolların kesildiğini görmek beklentilerinin yerine geleceğine, başarıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunun kesildiğini görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir