AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol altını kıllı görmek

Kahve falında kol altını kıllı görmek

Kahve falında kol altını kıllı görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında kol altını kıllı gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Kahve falında kol altını kıllı görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına inanılır.

Kahve falında kolunun altında kıl görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol altında kıl görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolda kıl çıktığını görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kollarının kıllarını almak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, refaha erileceğine yorulur.

Kahve falında kolun kıllandığını görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol kılı görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir