AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarında kıl görmek

Kahve falında kollarında kıl görmek

Kahve falında kollarında kıl görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kollarında kıl gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgileri gerçekliğini kontrol etmeden dikkate almamalısınız.

Kahve falında kollarında kıl görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu kıllı görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına alamet eder.

Kahve falında koldan kıl temizlemek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında kolun kıllandığını görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kollarının kıllı olduğunu görmek sağlığının yerinde kalacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kol kıllarını almak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında kollarının kıllarını almak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir