AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol altında kıl görmek

Kahve falında kol altında kıl görmek

Kahve falında kol altında kıl görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, helal ekmek yiyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kol altında kıl gördüyseniz:

  • Bir çok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında kol altını kıllı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, onlara değer vereceğine yorulur.

Kahve falında kol altında kıl görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kolunun altında kıl görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kollarında kıl görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına delalettir.

Kahve falında kıllı kol görmek başarılı bir kişi olacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kolda kıl çıktığını görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, yaralarına da merhem olacağına delalettir.

Kahve falında kolunda kıl çıktığını görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, daha çok dünya malı edineceğine işarettir.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir