AnaSayfa / Genel / Kahve falında koldan kıl koparmak

Kahve falında koldan kıl koparmak

Kahve falında koldan kıl koparmak böylece çok büyük başarılar kazanacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında koldan kıl koparmak gördüyseniz:

  • İşler tamamlanmadan eğlenceye vakit ayırmak sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kollarının kıllı olduğunu görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine delalet eder.

Kahve falında kolun kıllandığını görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, rızkının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol kılı almak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kol altı kılı görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, makamının sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun altında kıl görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında kol kıllarını almak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, dertlerin sonlanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kolunda kıl görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir