AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu mor görmek

Kahve falında kolunu mor görmek

Kahve falında kolunu mor görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında kolunu mor gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar gelecek açılımlarını çeşitlendirebilir.

Kahve falında kolu mor görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu morarmış görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kolunu mor görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Kahve falında kolda morarma görmek hayatının yolunda gideceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda morluk görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolda morluk görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında kolları morarmış görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor kol görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir