AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda morarma görmek

Kahve falında kolda morarma görmek

Kahve falında kolda morarma görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, evine haciz geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine inanılır.

Kahve falında kolda morarma gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Kahve falında kolları morarmış görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kolu mor görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına yorulur.

Kahve falında mor kol saati görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kolunu mor görmek arkasından gıybet edeceğine, derde ve kedere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında morarmış kol görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolda morluk görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında kolda morarma görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda morluk görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir