AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda morluk görmek

Kahve falında kolunda morluk görmek

Kahve falında kolunda morluk görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, sıkıntılarını aşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda morluk gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları muhakkak değerlendirin.

Kahve falında kolunda morluk görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında kolunun mor olduğunu görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında morarmış kol görmek kara kara düşüneceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor kol saati görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu morarmış görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolda morarma görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında kolda morluk görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kolları morarmış görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir