AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu morarmış görmek

Kahve falında kolunu morarmış görmek

Kahve falında kolunu morarmış görmek ona şifa olmayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, ufkunun açılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine yorulur.

Kahve falında kolunu morarmış gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, ani hareketler esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kolunda morluk görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kolları morarmış görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu mor görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında morarmış kol görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında kolda morarma görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında kollarını morarmış görmek çirkin amellere, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolu mor görmek zor bir dönem geçirileceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor kol görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir