AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kol görmek

Kahve falında mor kol görmek

Kahve falında mor kol görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, hidayete ereceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kötü olayların meydana geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor kol gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi ilerlesin.

Kahve falında kollarını morarmış görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalettir.

Kahve falında kolda morluk görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor kol görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun mor olduğunu görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunu mor görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu morarmış görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında morarmış kol görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mor kol saati görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir