AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda morluk görmek

Kahve falında kolda morluk görmek

Kahve falında kolda morluk görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolda morluk gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında kolunda morluk görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında kolda morluk görmek evindeki huzurun bozulacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalettir.

Kahve falında kollarını morarmış görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kolu mor görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında morarmış kol görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu mor görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu morarmış görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kolunun mor olduğunu görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir