AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu mor görmek

Kahve falında kolu mor görmek

Kahve falında kolu mor görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında kolu mor gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz durumunda yepyeni çevrelere açılabilme şansını yakalayacaksınız.

Kahve falında kolda morarma görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kolları morarmış görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunda morluk görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun mor olduğunu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu mor görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında kollarını morarmış görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunu morarmış görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, iyi huylar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında kolu mor görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir