AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolları morarmış görmek

Kahve falında kolları morarmış görmek

Kahve falında kolları morarmış görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kazancının eksileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kolları morarmış gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Kahve falında kolunu mor görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunu morarmış görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolda morarma görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, çok hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda morluk görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunun mor olduğunu görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında mor kol saati görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında morarmış kol görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine inanılır.

Kahve falında kollarını morarmış görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir