AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu kırık görmek

Kahve falında kolunu kırık görmek

Kahve falında kolunu kırık görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, planlı ve programlı davranacağına işaret eder.

Kahve falında kolunu kırık gördüyseniz:

  • Kafanızda gerçekçi veya gerçekçi olmayan endişeler oluşabilir.

Kahve falında kırık kol saat görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işarettir.

Kahve falında kırık kol saati görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin kolunu kırık görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin kolunu kırık görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun kırık olduğunu görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına yorulur.

Kahve falında kırık kol görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını kolu kırık görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kolu kırık görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir