AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kol saati görmek

Kahve falında kırık kol saati görmek

Kahve falında kırık kol saati görmek rakiplerin geride bırakılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kol saati gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık kol saat görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kol saati görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık saat camı görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık saat görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camı kırık saat görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında saati kırık görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koluna saat taktığını görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir